Soapnuts σκόνη
Αλέστε τα soapnuts σε ένα μύλο του καφέ ή σε ένα μπλέντερ. Συνιστάται ο μύλος του καφέ, αφού το αποτέλεσμα είναι καλύτερο. Προσέξτε να αφαιρέσετε τυχόν σπόρους που μπορεί να έχουν μπερδευτεί με τα κελύφη. Ίσως χρειαστεί να αλέσετε αρκετές φορές για να δημιουργήσετε τη σκόνη. Κοσκινίστε με ένα σουρωτήρι και φυλάξτε τη σκόνη σε ένα αεροστεγές βαζάκι. Η σκόνη soapnuts μπορεί να διατηρηθεί για αρκετό καιρό, αρκεί να αποθηκευτεί σε ένα ξηρό και ψυχρό μέρος. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήστε σε όλες τις περιπτώσεις που ενδείκνυται και για το υγρό, διαλυμένη σε νερό.